A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664105.9183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep va juca la turneul Premier de la Sydney, cu doar o saptamana inainte de startul Australian Open
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
11-11-2015, ora 11:35

Simona Halep va juca la turneul Premier de la Sydney, cu doar o saptamana inainte de startul Australian Open

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep a confirmat ca va lua startul la turneul Premier de la Sydney (incepe pe 11 ianuarie), competitie care va avea loc cu doar o saptamana inainte de debutul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2016.

"Sydney e un mare turneu, e foarte dificil, toata lumea joaca bine. E cu un Grand Slam, poti intalni jucatoare de top in prima runda, dar sper sa fiu pregatita sa incep turneul intr-o pozitie buna si sa joc cel mai bun tenis al meu. Sunt fericita sa revin la Sydney, am jucat aici de cateva ori. Anul trecut nu m-am simtit bine si n-am putut juca, dar acum vreau sa fiu 100% pregatita si sa castig meciuri" , a declaratiSimona Halep, pentru presa australiana, conform Digisport.

Turneul de la Sydney va debuta pe 11 ianuarie 2016, in timp ce Australian Open va incepe o saptamana mai tarziu.

In acest an, Halep nu a luat startul la Sydney, din cauza unui virus stomacal. Printre jucatoarele care au confirmat ca se vor afla la competitia din categoria Premier se numara Petra Kvitova (campioana en-titre), Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki si Dominika Cibulkova.

In startul lui 2016 se mai disputa doua competitii: Brisbane (de categorie Premier) si Shenzen (WTA International - turneu pe care Simona l-a castigat in acest an). Halep nu a precizat insa daca va participa la vreunul din aceste turnee.

Sursa: hotnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii