A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661663.5136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinalele Indian Wells: Meci „imposibil” cu Serena Williams
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
19-03-2015, ora 08:51

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinalele Indian Wells: Meci „imposibil” cu Serena Williams

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep si-a aflat adversara din semifinalele turneului de la Indian Wells, iar aceasta este nimeni alta decat Serena Williams, lidera autoritara a clasamentului mondial.

Dupa ce sportiva noastra s-a calificat cu mari emotii in penultimul act, trecand de Carla Suarez Navarro in trei seturi, Serena a obtinut si ea biletele pentru semifinale dupa o victorie ceva mai lejera cu Timea Bacsinszky, scor 7-5, 6-3.

Bacsinszky, campioana la Acapulco si Monterrey in acest an, a inceput perfect partida, cu un break, insa nu a rezistat ritmului impus de Serena.

Numarul 1 WTA a avut o alta partida in care a comis foarte multe greseli nefortate, insa a fost salvata de cele 23 de lovituri castigatoare.

"Stiam ca se afla intr-o perioada foarte buna, asa ca inaintea meciului imi spuneam: Sper sa castig pentru ca ea n-a mai pierdut de foarte mult timp! Are un viitor mare. De fapt, isi face viitorul chiar acum", a declarat Serena, care apoi s-a adresat fanilor din tribune:

"Sunt fericita ca sunt inca aici si joc in fata voastra. Este complet neasteptat. Nu pot sa cred ca sunt inca aici si ca sunt inca in turneu!"

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a trecut in sferturi de Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA.

Sportiva noastra s-a impus in trei seturi, scor 5-7, 6-1, 6-1, dupa aproape doua ore de joc.

Semifinala dintre Simona Halep si Serena Williams se va disputa in noaptea de vineri spre sambata.

Cele doua s-au intalnit de cinci ori pana acum, numarul 1 WTA conducand in disputele directe cu un categoric 4-1. Ultimele doua meciuri au avut loc in toamna anului trecut, la Turneul Campioanelor.

Halep a castigat categoric disputa din grupe, insa a fost invinsa de Serena in finala.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii