A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664918.5941.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep si Horia Tecau, calificati in sferturile probei de dublu mixt la US Open. Cec-ul incasat de cei doi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
07-09-2015, ora 11:25

Simona Halep si Horia Tecau, calificati in sferturile probei de dublu mixt la US Open. Cec-ul incasat de cei doi

Articol de Madalina Irimia
Perechea romana alcatuita din Simona Halep si Horia Tecau s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului.

Cei doi au trecut cu 6-2, 7-5 de cuplul Julia Goerges (Germania)/Nenad Zimonjic (Serbia), cap de serie numarul opt, la arenele Flushing Meadows din New York, informeaza Agerpres.

In sferturi, Halep si Tecau vor juca impotriva favoritilor numarul patru, Martina Hingis (Elvetia) si Leander Paes India), care au profitat de neprezentarea perechii Eugenie Bouchard (Canada)/Nick Kyrgios (Australia), in urma accidentarii jucatoarei canadiene.
Cei doi romani si-au asigurat prin acest succes un cec de 15.000 de dolari.

Halep va juca luni in optimile probei de simplu, unde este a doua favorita, impotriva jucatoarei germane Sabine Lisicki, cap de serie numarul 24. Romanca de 24 de ani (ii va implini pe 27 septembrie) o conduce cu 3-1 la meciurile directe pe Lisicki (24 WTA). Sabine a castigat prima confruntare, in 2011, la Stanford, cu 6-1, 6-2, dar Simona s-a impus in urmatoarele trei: cu 6-2, 3-6, 7-5 in 2013, in primul tur la Miami, cu 5-7, 6-3, 6-2 anul trecut in optimi la Madrid si tot in 2014, in sferturi la Wimbledon, cu 6-4, 6-0.
La randul sau, Tecau va juca, luni, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, in optimile probei masculine de dublu, impotriva cuplului american Eric Butorac/Scott Lipsky.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii