A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835102.1674.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Sydney din cauza medicale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
13-01-2015, ora 08:05

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Sydney din cauza medicale

Articol de Cristian Amariei
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Sydney, s-a retras in ultimul moment din competitia de la Antipozi, din cauza unei gastroenterite. Marti, in optimi, Halep trebuia sa joace cu Karolina Pliskova (Cehia).
''Ne pare rau sa primim vestea ca Simona a fost nevoita sa se retraga din turneu din cauze medicale si ii urma recuperare rapida, in timp pentru Australian Open. O asteptam la Sydney anul viitor'', a declarat directorul turneului de la Sydney, Alistair MacDonald.

''In timpul turneului de la Shenzhen (castigat de Halep) am avut o problema la stomac. Am simtit ca nu pot juca. Am asteptat pana in ziua meciului pentru a vedea daca voi fi bine, dar nu pot juca. Asadar, am decis sa ma retrag, pentru ca e cel mai bun lucru'', a declarat Simona Halep.

''Sunt trista pentru ca nu pot juca la acest turneu. Am venit sa joc si nu e bine ca fac aceasta pauza. Trebuie sa imi revin si sa ma gandesc doar la tenis'', a mai spus Halep.

Romanca declarase si dupa finala de la Shenzhen (China) ca s-a simtit rau inaintea ultimului act cu Timea Bacsinszky (6-4, 6-4). ''Nu stiu cum am jucat finala de la Shenzhen, ca sa fiu sincera. Cred ca a fost gratie adrenalinei, pentru ca doream sa castig turneul. Nu m-am gandit prea mult la mine, ci doar la joc, si am facut-o foarte bine'', a mai spus numarul trei mondial

Simona Halep a fost inlocuita la Sydney de americanca Nicole Gibbs, invinsa in optimi de Karolina Pliskova (22 ani, 22 WTA), cu 6-0, 6-0, in doar 38 de minute.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii