A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661810.9601.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Miami
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
31-03-2015, ora 08:56

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Miami

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Miami dupa ce a invins-o pe italianca Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5. In setul secund, sportiva noastra a avut o revenire fantastica.

Aflata in fata unei adversare pe care nu a invins-o niciodata la precedentele trei confruntari directe, Simona Halep a inceput in forta si a facut un prim set perfect.

Cu lovituri excelente, fara riscuri majore si cu unghiuri deschise la capacitate maxima, Simona a castigat primul set cu 6-3.

Sportiva noastra si-a facut de fiecare data serviciul, in timp ce Pennetta l-a pierdut o singura data.

Totusi, in setul secund a urmat o cadere din partea sportivei noastre, pe fondul unui ritm mult mai alert, in care cele doua jucatoare au comis mai multe greseli nefortate.
Simona si-a pierdut de trei ori consecutiv serviciul si i-a permis italiencei sa conduca cu 5-2. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei, care a castigat cinci game-uri la rand si, implicit, meciul.

Jucatoarea in varsta de 23 de ani s-a calificat astfel in sferturile de finala, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens (45 WTA).

Pentru calificarea in sferturile de finala, Simona Halep si-a asigurat 215 puncte WTA si un cec in valoare de 112.270 de dolari.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii