ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2016, ora 11:04

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Sydney. Romanca a invins-o in sferturi pe Karolina Pliskova

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 687.900 dolari, miercuri, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), a cincea favorita, cu 6-4, 7-5.

Simona Halep va juca in semifinale cu Svetlana Kuznetsova, fosta campioana la US Open (2004) si Roland Garros (2009).

Principala favorita a competitiei s-a impus intr-o ora si 38 de minute, la capatul unui meci disputat. Romanca (24 ani) a reusit un prim break in al treilea game al meciului si a preluat conducerea cu 2-1, dupa care s-a desprins la 5-1.

Simona nu a reusit sa incheie setul si Pliskova a revenit in joc, apropiindu-se la 5-4. Halep a salvat o minge de 5-5, dar a reusit in cele din urma sa isi adjudece setul, cu 6-4, dupa 39 de minute.

Si in setul secund jucatoarea constanteana a castigat pe serviciul adversarei in al treilea game, apoi a facut 3-1, a avut 4-2, dar Pliskova a reusit egalarea (4-4). Au nu mai putin de patru break-uri consecutive, insa in cele din urma Halep a reusit sa castige setul, cu 7-5, si sa obtina victoria.

Raportul mingilor direct castigatoare a fost unul echilibrat, 22-21 pentru Halep, diferenta facandu-se la erorile nefortate, capitol la care Simona a avut 33, iar Pliskova 43.

Pliskova, finalista anul trecut la Sydney, a adunat sase asi, iar Halep doar doi.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii