A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830577.9304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep s-a calificat in semifinale la US Open dupa o victorie electrizanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-09-2015, ora 09:05

Simona Halep s-a calificat in semifinale la US Open dupa o victorie electrizanta

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la US Open dupa ce a invins-o pe bielorusa Victoria Azarenka (locul 20 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4, la capatul unui meci electrizant, ce a durat aproape trei ore.

Fost numar unu mondial aflat in revenire de forma, Azarenka a incercat sa joace totul pe cartea atacului inca de la inceput.

Bielorusa a facut break din primul game, dar Simona i-a dat o replica solida, gasind cateva lovituri de forehand si backhand absolut incredibile.

Simona s-a distantat astfel la 4-1, iar apoi a gestionat cu inteligenta si un serviciu perfect finalul setului, pe care l-a castigat cu 6-3.

Azarenka a facut o pauza de toaleta dupa ce a pierdut primul set, iar acest lucru a parut ca a scos-o din ritm pe sportiva noastra.

Simona a parut tot mai iritata, a lovit cu racheta de suprafata de joc de cateva ori, iar de multe ori s-a grabit si a ales solutiile nepotrivite.

Chiar si asa, desfasurarea a fost oarecum dramatica, in conditiile in care Simona a revenit de la 2-5, a facut 4-5 si a avut serviciul, dar Azarenka a trimis meciul in decisiv cu un break.

Decisivul a fost intrerupt timp de aproape o ora si 20 de minute cand Azarenka avea 2-1, insa Simona a iesit mult mai determinata de la vestiare.

Ea a facut un break vital si a preluat conducerea cu 4-3, iar apoi a gestionat cu inteligenta finalul confruntarii si s-a calificat in semifinale.

Sportiva noastra o va intalni in penultimul act al competitiei pe italianca Flavia Pennetta, care a eliminat-o pe Petra Kvitova.

Pentru calificarea in semifinale, Simona si-a asigurat un cec in valoare de 805.000 de dolari si 780 de puncte WTA.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii