ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
30-09-2015, ora 10:49

Simona Halep, performanta de senzatie dupa victoria de la Wuhan

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep are un motiv in plus de bucurie, dupa ce a invins-o marti pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova si s-a calificat in optimile turneului WTA de la Wuhan, China.

Sportiva din Romania a inregistrat astfel a 40-a victorie pe ciment in acest an, mai mult decat orice alta tenismena din circuitul profesionist, subliniaza site-ul WTA Tennis.

"Cu 40 de victorii, Halep conduce topul celor mai multe succese in meciurile WTA pe ciment, in acest an. Si se afla cu mult in fata - urmatoarele doua de pe lista sunt Karolina Pliskova (cu 31) si Serena Williams (cu 30) ", se arata pe site.

Mai mult, Simona a inregistrat doar 7 infrangeri pe aceasta suprafata de joc, in 2015, reusind totodata sa castige trei trofee - la Shenzen, Dubai si Indian Wells - si sa ajunga in doua finale - Toronto si Cincinnati.

In plus, cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam in acest an, semifinala de la US Open, a fost tot pe ciment, iar ultima mare competitie a anului, Turneul Campioanelor, se va desfasura pe aceeasi suprafata.

A doua jucatoare de tenis a lumii s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, marti, obtinand calificarea in optimile de finala dupa doar o ora si 4 minute de joc.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii