A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834401.0965.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep, mesaj cutremurator dupa sinuciderea varului sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2015, ora 12:08

Simona Halep, mesaj cutremurator dupa sinuciderea varului sau

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep a primit o veste extrem de trista la inceputul acestei saptamini cind a aflat ca varul ei s-a sinucis.

Desi existau zvonuri conform carora sportiva noastra ar renunta la turneul de la Indian Wells pentru a fi alaturi de familie, aceasta a ramas in California, unde ieri a sustinut un antrenament.

Numarul 3 WTA si-a facut aparitia pe teren cu un tricou pe care se putea citi "Viseaza, sufera, invinge", oferit de sponsorul tehnic al acesteia. Pus in contextul actual, Simona pare sa trimita un mesaj familiei sale care trece prin suferinta disparitiei varului sportivei.

Simona Halep se afla in California, unde se pregateste pentru turneul de la Indian Wells, dar ea si parintii sai trec prin clipe de o adanca tristete. Varul sau, Nicia Arghir, cu doar sase ani mai mare, s-a sinucis luni seara, spanzurandu-se cu un cablu electric.

Tanarul era singurul copil al familiei, iar mama lui este sora mamei Simonei Halep. El a absolvit Colegiul National Mircea cel Batran, din Constanta, si Facultatea de stiinte Economice din cadrul Universitatii "Ovidius". Potrivit presei constantene, chiar luni in familia tanarului au avut loc discutii referitoare la datoriile pe care acesta le acumulase la camatari, iar dupa-amiaza, macinat de ganduri negre, Nicia a hotarat sa-si puna capat zilelor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii