A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662357.4783.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep isi dezvaluie marele obiectiv din 2016: Iata cum vrea sa aduca doua medalii olimpice pentru Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-12-2015, ora 10:28

Simona Halep isi dezvaluie marele obiectiv din 2016: Iata cum vrea sa aduca doua medalii olimpice pentru Romania

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep si-a dezvaluit marele obiectiv pentru sezonul 2016, acesta fiind acela de a castiga doua medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, din vara.

Numarul 2 WTA marturiseste ca este mai experimentata in acest moment al carierei si ca poate obtine o performanta extraordinara.

"Acum am experienta in plus si abia astept sa joc la Rio. Dar nu va fi usor. Sper sa iau medalie si sper sa facem treaba buna si la mixt", a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

Daca in proba de simplu se va baza doar pe talentul ei, la dublu mixt Simona va face pereche cu cel mai bun tenismen roman al momentului, Horia Tecau.

"Cred ca voi juca alaturi de Horia pentru ca deja ne cunoastem", a spus Halep, facand trimitere la editia din 2015 a US Open, unde a jucat alaturi de Tecau la dublu mixt si a ajuns pana in faza sferturilor de finala.

La randul sau, Horia este extrem de increzator in sansele sale de a castiga medalii la Rio.

"Avem sanse reale sa obtinem medalii, poate chiar una de aur, si o sa tragem foarte tare, sa ne concentram inca de la inceputul anului ca sa fim in forma buna la Rio", a spus si Tecau.

La Jocurile Olimpice de la Rio, Simona Halep va evolua in probele de simplu feminin si dublu mixt, alaturi de Horia Tecau, acesta urmand a juca si la dublu masculin, acolo unde va face pereche cu Florin Mergea.

Simona a marturisit recent ca si-ar dori sa fie port-drapelul delegatiei Romaniei la Olimpiada din Brazilia.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii