A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662350.2139.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep iese din Top 5 WTA dupa doi ani - oficial
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
31-03-2016, ora 09:51

Simona Halep iese din Top 5 WTA dupa doi ani - oficial

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep va parasi topul celor mai bune cinci tenismene ale planetei dupa doi ani de prezenta constanta in elita WTA.

Rezultatele de la Miami, eliminarea suferita de Simona in sferturile de finala si calificarea in semifinale a Victoriei Azarenka, fac ca spotiva din Belarus sa urce pe pozitia a cincea din clasamentul mondial.

Victoria Azarenka a reusit sa acceada in penultimul act de la Miami dupa ce a trecut fara nicio problema de Johanna Konta, pe care a invins-o cu scorul de 6-4, 6-2.

In urmatoarea ierarhie, ce va fi data publicitatii de catre forul feminin in cursul zilei de luni, Simona va avea 3.785 de puncte, fata de cele 3.920 pe care si le-a asigurat Azarenka prin calificarea in semifinale.

Astfel, romanca va ocupa locul 6, iar "Vika" va fi pe pozitia a cincea.

In mod ironic, bielorusa este antrenata acum chiar de catre omul care a dus-o pe Halep in elita, este vorba de tehnicianul belgian Wim Fissette.

Simona Halep a intrat in Top 5 WTA pe 16 martie 2014 si pana in prezent ea a oscilat intre locurile 2-5 ale clasamentului feminin.

Romanca are insa o sansa mare de a reveni in varful ierarhiei feminine in aceasta primavara, cand poate acumula puncte importante la turneele pe zgura in care a dezamagit anul trecut, inclusiv la Roland Garros.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: simona halep, top, wta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii