ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
24-03-2015, ora 10:34

Simona Halep explica discutia tensionata cu antrenorul ei de la Indian Wells

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep a explicat momentul tensionat pe care l-a trait la Indian Wells, in timpul unei discutii cu antrenorul sau, Victor Ionita.

Chiar daca presa din intreaga lumea a relatat incidentul, speculand pe tema replicilor ironice pe care Simona i le-a adresat tehnicianului, ea marturiseste ca nu a fost vorba despre asa ceva.

Mai mult, Halep il lauda pe Victor Ionita pentru sfaturile bune pe care i le-a dat.

"Jelena a stiut cum sa joace ca sa provoace greselile mele. A fost greu pentru mine sa lovesc mingile acelea inalte, asa ca am gresit mult, mai ales cu forehandul. Dar antrenorul meu a venit si mi-a spus ca ma grabesc. Asa ca eu am spus ok, am inteles, acum voi juca altfel aceste mingi. Am incercat sa raman calma si s-o fac pe ea sa alerge", a explicat Simona.

In timpul setului decisiv al finalei de la Indian Wells, dupa ce Jelena Jankovici a facut un break si s-a dus la 2-1 pe tabela, Ionita a coborat din tribuna pentru a-i da cateva sfaturi Simonei.

Foarte nervoasa, tenismena noastra i-a raspuns pe un ton ironic lui Ionita, dupa ce acesta i-a dat niste indicatii.

Simona Halep a castigat, duminica seara, finala turneului de la Indian Wells.

In ultimul act al intrecerii din California, romanca a trecut in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-4, de sarboaica Jelena Jankovici.

Pentru Simona este primul turneu de categorie Premier Mandatory pe care il castiga si, implicit, cea mai mare victorie din cariera.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii