A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830434.2999.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep e singura in activitate inclusa in topul sportivilor admirati de romani! Gica Hagi ocupa primul loc (IRES)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2016, ora 10:45

Simona Halep e singura in activitate inclusa in topul sportivilor admirati de romani! Gica Hagi ocupa primul loc (IRES)

Articol de Cristian Amariei
Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a intocmit un raport de cercetare din care reiese ca Gheorghe Hagi este cel mai admirat sportiv de catre romani! "Regele" s-a aflat in preferintele a 32% din cei intervievati, fiind urmat de Nadia Comaneci, cu 16%. Pe locul al treilea la categoria respectiva se pozitioneaza Simona Halep (14%), singura aflata in activitate care a fost inclusa atat in topul sportivilor admirati de romani, cat si in clasamentul celor mai mari sportivi romani din istorie.

Gimnasta Nadia Comaneci este considerata cel mai mare sportiv roman al tuturor timpurilor (32%), urmata in sondaje de Gica Hagi (26%), Ilie Nastase (6%), Simona Halep (6%), Ivan Patzaichin (3%), Nicolae Dobrin (3%), Ion Tiriac (3%). Helmuth Duckadam (1%), Iolanda Balas (1%) si Gabriela Szabo (1%). Cu toate ca romanii au ales 9 nume in clasamentul celor mai mari sportivi din istorie, doar Simona Halep se afla in activitate!

Totodata, 48% dintre respondenti considera ca starea sportului romanesc este proasta, in timp ce 46% sunt multumiti de sportul autohton. Sportivii preferati de compatrioti la JO de la Rio au fost Marian Dragulescu (20%), Catalina Ponor (16%), Horia Tecau (7%), Cristina Neagu (7%) si Ana Maria Popescu Branza (4%). Simona Halep, desi nu a fost prezenta la Rio, apare in clasament pe locul 6, cu 2% din preferinte.

Conform agerpres.ro, in studiul IRES, realizat in perioada 16-18 august, se mai arata ca cei mai apreciati sportivi de catre romani la nivel international sunt: Lionel Messi (23%), Cristiano Ronaldo (20%), Pele (4%), Diego Maradona (4%), Novak Djokovic (3%), Roger Federer (3%) si Maria Sarapova (3%).

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii