A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829427.5239.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez. Mesajele publicate de acesta pe Twitter: „Incearca iadul meu, vei muri”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2015, ora 09:09

Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez. Mesajele publicate de acesta pe Twitter: „Incearca iadul meu, vei muri”

Articol de Cristian Amariei
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost amenintata cu moartea, pe Twitter, de un danez care in ultimele luni a fost admiratorul sportivei romane si care acum ii transmite: "Incearca iadul meu, vei muri".

"Simona Halep - Esti o t***a fara inima (...) Suntem la tiebreak - Te distrug - Incearca iadul meu, vei muri", a notat Jesper Andreassen pe contul sau de Twitter.

Andreassen a amenintat-o pe Halep la cateva ore dupa ce ii ceruse sportivei, tot pe Twitter, sa confirme sau sa infirme ceea ce ar fi aparut in presa romana, si anume faptul ca jucatoarea ar urma sa se casatoreasca.

"Simona Halep. M-ai pierdut. ... Cel mai mare fan nordic", a mai notat el, adresandu-i in alte mesaje mai multe jigniri romancei.

Danezul si-a retras ulterior aceste mesaje. Barbatul a fost, la randul lui, amenintat cu moartea.

In ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de sustinere pentru Simona Halep, unele chiar in limba romana: "Mergi intotdeauna pentru victorie si sa ne fii fata pe care noi toti o iubim", "Campioana mea - sa fii puternica - sa simti puterea pentru a merge inainte".

"Nu incetez niciodata sa iti transmit dragostea mea. Simona, tu meriti tot ce este mai bun. Esti o persoana minunata", scria danezul, in limba engleza, la 12 martie.

Simona Halep participa in aceasta perioada la turneul WTA de la Stuttgart. Romanca s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale competitiei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii