A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817293.6194.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep a fost fortata sa explice in detaliu de ce nu a jucat in Fed Cup: „N-am facut alegerea asta pentru Porsche”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
22-04-2015, ora 12:45

Simona Halep a fost fortata sa explice in detaliu de ce nu a jucat in Fed Cup: „N-am facut alegerea asta pentru Porsche”

Articol de Madalina Irimia
Romania s-a calificat in Grupa Mondiala in Fed Cup, dupa victoria de senzatie in fata Canadei (3-2). Fetele noastre au ajuns iar in elita tenisului dupa 23 de ani, iar acest lucru a fost posibil evolutiilor fantastice ale lui Mitu si Dulgheru.

Victoria uriasa a fost obtinuta fara Simona Halep, a treia in lume, care a preferat sa ramana in Europa si sa pregateasca sezonul de zgura. Campioana noastra evolueaza in aceasta saptamana la Stuttgart (miercuri debuteaza, in turul secund, contra Garbinei Muguruza), iar o deplasare in Canada ar fi stors-o de puteri.

Multi nu au inteles decizia constantencei, pe care au acuzat-o de lipsa de patriotism. Acestia au considerat ca, din cauza contractului cu Porsche (sponsor la Stuttgart), Simona a ales sa nu isi reprezinte tara, nimic mai neadevarat in opinia ei.

"M-au afectat, dar nu mi-au afectat tenisul. M-au afectat pentru ca nu mi s-a parut corect ce s-a vorbit. N-am facut alegerea asta pentru Porsche (n.r. sponsor al ei si al turneului de la Stuttgart) sau pentru altceva, am facut-o strict pentru cariera mea si pentru momentul in care sunt. Poate la anul nu o sa mai fiu la acest nivel. Daca sunt aici, trebuie sa fac ceea ce cred ca este util ca sa fie bine pentru tot sportul romanesc. Implicit, e bine si pentru tara. N-am vazut niciun fel de mare problema ca nu m-am dus, dar unele persoane au hotarat sa vorbeasca asa cum au vorbit. Sigur, fiecare e liber sa spuna ce doreste", a declarat Simona Halep, pentru Gazeta Sporturilor.

Programul unei sportive de top e extrem de incarcat, iar totul este planificat in cel mai mic detaliu cu mult timp inainte. In aceste conditii, Simonei chiar i-ar fi fost imposibil sa mearga in Canada, pentru disputa din Fed Cup.

"Obligatiile pentru jucatoarele din Top 10 se fac inainte sa inceapa anul urmator, inca din noiembrie-decembrie. Atunci trebuie sa anunti toate turneele pe care le joci. Chiar s-a intamplat sa ma razgandesc la un turneu si sa platesc amenda pentru ca nu am jucat. Am restrictii la turneele mici, iar pentru programul meu e dificil sa joc in astfel de turnee. Nu ma ajuta deloc la puncte. Cat despre feeling-ul meu, si acum am facut ce am simtit. Mi-am dorit sa am o pauza dupa aceste turnee din America, la care nu ma asteptam sa am rezultate atat de bune. si, venind zgura, mi-era imposibil sa plec la Fed Cup. Plus fusul orar, plus drumul, plus jucatul pe hard, apoi pe zgura. Mi-era imposibil. Asa am simtit si asa am facut. Asa am luat deciziile pana acum si a fost bine. Sper sa fie la fel si de acum incolo.”, a mai spus Simona.

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii