ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
28-06-2014, ora 15:47

Simona Gherghe, in conflict cu Catalin Maruta. "As vrea sa ii bat obrazul. I-au dat 5.000 de euro"

Articol de Madalina Irimia

Simona Gherghe si Catalin Maruta au intrat in conflict, acuzandu-se unul pe celalalt ca isi platesc invitatii emisiunilor pentru a se certa in direct. Desi fiecare dintre ei a negat asta, surse din televiziune sustin ca "fabricarea" de scenarii este un lucru obisnuit.

Desi concurenti de mai multi ani, Simona Gherghe si Catalin Maruta nu avut pana acum un conflict deschis. Recent insa, lucrurile s-au precipitat intre cei doi, scrie presa tabloida.

Invitat in platoul emisiunii de la ProTV, Liviu Guta a afirmat ca a fost victima unei inscenari pregatite de realizatorii show-ului de la Antena 1 si in care a fost implicata si Simona Trasca.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a reactionat insa imediat, mustrandu-l pe cantaretul de manele pentru afirmatiile facute: „Liviu a spus la alt post ca Antena 1 a facut regie. As vrea sa ii bat obrazul”, a spus ea. „De cate ori a vrut sa cante la noi, toata lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la alt post TV sa arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Sa-ti fie rusine!”, a adaugat Simona Gherghe.

Maruta nu a ramas insa indiferent la acuzatia adusa si a venit imediat cu o replica acida: „Am aflat ca pe un alt post de televiziune s-a spus ca i-am oferit lui Liviu sume astronomice ca sa se disculpe si sa faca declaratii senzationale. Daca unii confunda realitatea mondena cu telenovelele, nu inseamna ca toata lumea face acelasi lucru. Doar pentru ca unii au contractele si plicurile gata pentru orice situatie, nu inseamna ca toata lumea lucreaza la fel”, a precizat vedeta ProTV.

Cu toate acestea, surse din lumea televiziunii au precizat pentru sursa citata ca „fabricarea” scandalurilor este un lucru obisnuit pentru producatorii emisiunilor de genul celor amintite mai sus.

Sursa: gandul.info

Foto: radardemedia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii