A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817059.8638.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si mancarea imbatraneste: 10 produse care iti fac asta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-12-2013, ora 07:00

Si mancarea imbatraneste: 10 produse care iti fac asta

Articol de Madalina Irimia

Suntem ceea ce mancam este o zicala cat se poate de adevarata, alegerile alimentare de zi cu zi grabindu-ne, adesea, imbatranirea si facandu-ne sa aratam mai obositi decat suntem.

Iata ce trebuie sa evitam pentru a arata mai odihnite si chiar mai tinere, scrie lyla.ro.

SAREA

Sarea este absolut obligatorie in aproape orice regim alimentar care nu este conditionat de vreo afectiune, dar prea multa sare strica! Iar majoritatea oamenilor consuma prea multa sare. Aceasta contribuie la deshidratarea organismului si implicit a pielii, motiv pentru care nu-i de mirare ca tenul ajunge sa arate tern, fara viata, iar ridurile tot mai evidente. Totodata, din cauza sarii retinem apa si, dincolo de umflarea mainilor si a picioarelor, pot aparea (daca nu au aparut deja!) pungile sub ochi. Asadar, redu aportul de sare. Incearca sa nu mai folosesti deloc solnita de mancare, rezuma-te la cantitatea de sare (si aia redusa!) pe care o pui in mancare atunci cand o prepari.

INDULCITORII ARTIFICIALI

Zaharul natural favorizeaza aparitia inflamatiilor, dar indulcitorii artificiali fac si mai mult rau, mai ales in ceea ce priveste aspectul fizic. De regula, aproape toti indulcitorii artificiali contin aspartam, substanta asociata in mod negativ cu durerile de articulatii si vinovata de faptul ca ne determina reactii la nivel hormonal din cauza carora incepem sa poftim la si mai mult dulce. Indulcitorii artificiali, care se gasesc in aproape toate produsele dulci (si nu numai) cumparate din comert, ne fac sa intram intr-un cerc vicios foarte periculos, iar printre primele efecte negative pe care le vedem apar la nivelul chipului, care devine mai umflat.

foto: foodstory.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii