A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664361.8453.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si-a scos masina la vanzare printr-un anunt haios si a obtinut o slujba de vis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2014, ora 16:23

Si-a scos masina la vanzare printr-un anunt haios si a obtinut o slujba de vis

Articol de Madalina Irimia

David Hasselhoff, Stapanul Inelelor si un Subaru ruginit s-au dovedit a fi ingredientele potrivite ale unui "elixir magic" care a ajutat un suedez somer sa obtina o slujba la care nici nu indraznea sa viseze.

Suedezul Nils Jangen, in varsta de 28 de ani, s-a mutat in orasul suedez Sundsvall alaturi de prietena sa care studiaza acolo, scrie TheLocal.se.

Nu s-a asteptat insa ca procesul de gasire a unei slujbe sa fie atat de dificil. Pentru ca economiile sale erau pe sponci, a decis sa-si vanda masina Subaru, pe care membrii familiei sale au cumparat-o cu mai bine de 20 de ani in urma.

"Trimisesem peste 200 de CV-uri si fusesem chemat la un singur interviu. Devenisem disperat".

Nils Jangen a decis sa creeze un anunt original de vanzare, plasand masina intr-o scena din Stapanul Inelelor. Mai mult, l-a asezat langa vrajitorul Saruman pe actorul David Hasselhoff, faimos pentru rolul sau din Baywatch. "L-am inclus si pe David Hasselhoff pentru ca, in mod bizar, prietenei mele ii place de el".

In textul anuntului, Nils Jangen si-a catalogat masina drept o "capra de munte japoneza, ce beneficiaza de puterea a 54 de cai infricosator de bine dotati". "Masina a fost fabricata de mana in cele mai intunecate industrii japoneze, de catre Saruman al producatorilor auto", a mai scris suedezul in anunt.

De asemenea, Jangen a scris ca automobilul sau are centuri de siguranta constuite dupa un patent din 1984, intitulat Moarte Instant in Caz de Impact. Cu alte cuvinte, soferul si pasagerii nu risca sa ajunga la spital in cazul unei coliziuni, pentru ca mor instantaneu in cazul unui impact la o viteza mai mare de 12 kilometri pe ora.

Cerand suma de 1.500 de dolari pentru masina sa, barbatul a mai adaugat ca ar fi dispus sa o ofere in schimul unei slujbe, pentru ca locuieste intr-un oras unde perspectivele de angajare sunt similare celor din Coreea de Nord.

Anuntul sau s-a viralizat pe internet si i-a adus mai multe oferte de locuri de munca, printre care una la revista Auto, Motor, & Sport. "Mi-am dorit dintotdeauna sa devin jurnalist pe domeniul auto, asa ca am acceptat pe loc. N-am nicio pregatire formala, insa sunt foarte pasionat de masini", a marturisit Nils Jangen.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: masina, anunt, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii