A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629560.1552.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si-a pus cercei in urechi. Cateva luni mai tarziu, era sa-si piarda viata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2014, ora 14:00

Si-a pus cercei in urechi. Cateva luni mai tarziu, era sa-si piarda viata

Articol de Madalina Irimia

O adolescenta nu se astepta sa aiba probleme dupa ce a decis sa-si puna cercei in urechi. Insa dupa un an de la interventie, a fost operata de urgenta si si-a vazut toate planurile de viitor distruse.

Jessica Smith, de 17 ani, a ajuns la medic, plangandu-se de dureri in piept. Acesta i-a spus ca are probabil o indigestie, insa cateva zile mai tarziu, tanara a fost operata de urgenta.

Facuse endocardita, o infectie la inima si a suferit mai multe atacuri de cord chiar si dupa interventie, acum aflandu-se pe lista de transplant. Daca ar mai fi amanat operatia cateve zile, cu ar fi murit cu siguranta, spun medicii.

Infectia care era s-o ucida afecteaza de obicei persoanele mai in varsta. Este provocata de o bacterie care intra in sange si distruge valvele inimii.

Bacteria poate fi contractata in urma unor injectii sau piercinguri. De aceea, Jessica banuieste ca totul a inceput in urma cu un an, cand si-a pus cerceri in urechi.

Tanara, care era dansatoare si spera sa urmeze aceasta cariera, a fost nevoita sa renunte la visul ei. Acum se pregateste sa devina coafeza. Ea este nevoita sa poarte in piept un defibrilator, pana cand va primi o alta inima.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dailymail.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii