A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833808.7011.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si-a ignorat iubita doar cateva secunde, iar inevitabilul s-a produs. „Razbunarea” acestei femei a fost urmarita live de o multime de oameni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-01-2015, ora 09:28

Si-a ignorat iubita doar cateva secunde, iar inevitabilul s-a produs. „Razbunarea” acestei femei a fost urmarita live de o multime de oameni

Articol de Cristian Amariei
Ce se intampla cand o femeie nu primeste suficienta atentie de la persoana iubita? Gestul acestei tinere a facut inconjurul internetului.

Viata ne poate joaca feste uneori, iar un barbat a simtit asta pe pielea lui. Aflat la un meci de baschet al echipei New York Knicks alaturi de iubita sa, tanarul a trait unul dintre cele mai jenante momente posibile.

Barbatul si-a ignorat pentru cateva secunde iubita, dar se pare ca nu si-a ales cel mai bun moment pentru a face acest lucru. Fiind concentrat asupra telefonului mobil, barbatul nu a reactionat atunci cand celebra "kiss-cam" a fost indreptata asupra lor. In timp ce toata sala privea spre monitoarele imense, plasate deasupra terenului de baschet, asteptand ca cei doi indragostiti sa se sarute, inevitabilul s-a produs.

Vazand ca este ignorata de partenerul sau, tanara din materialul video de mai jos a luat o decizie radicala: s-a sarutat cu un barbat necunoscut, aflat chiar langa ea.

Atunci cand a vazut scena, publicul a izbucnit in urale, moment in care iubitului femeii a devenit si el constient de ceea ce s-a intamplat. Reactia tanarului face mai mult decat o mie de cuvinte.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: cuplu, sarut, razbunare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii