A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816827.1372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si-a gasit sotia pe un site de matrimoniale dedicat fermierilor singuri. Cum s-a razbunat barbatul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 16:45

Si-a gasit sotia pe un site de matrimoniale dedicat fermierilor singuri. Cum s-a razbunat barbatul

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din Marea Britanie s-a razbunat in cel mai crud mod pe sotia lui, dupa ce a aflat, accesand un site de matrimoniale, ca aceasta il inseala.

Furios, barbatul i-a umplut masina decapotabila cu balegar de cal, dupa ce a descoperit ca sotia lui isi facuse cont pe un site de matrimoniale dedicat celor cauta dragoste in zonele rurale din Marea Britanie.

Barbatul a facut descoperirea dupa ce Becky Jones, in varsta de 37 de ani, din Lincolnshire, si-a lasat calculatorul deschis. In profilul creat de femeie pe kissinggates.com, un site de matrimoniale dedicat fermierilor singuri, sotia barbatului a admis ca este casatorita, dar si faptul ca barbatul ei este "complet idiot" si "cu totul nebun".

"Sotul meu nu stie ca am cont aici", a mai scris Becky, care a marturisit ca iubeste numai doua lucruri: masina, un Peugeot decapotabil, si calul ei.

Asa ca barbatul, drept razbunare, i-a umplut decapotabila cu balegar de cal. In plus, a inregistrat intreaga operatiune si a postat filmul pe YouTube. In mai putin de 24 de ore, imaginile au strans peste 33.000 de vizualizari.

"Din nefericire pentru tine, am cheile de la minunatul tau Peugeot. Hai sa vedem cat sunt de nebun", spune barbatul.

Nu se stie cand au fost filmate imaginile, scrie dailymail.co.uk, insa acestea au fost postate pe YouTube pe data de 23 ianuarie.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii