A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664343.5618.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si-a gasit geanta la sapte ani dupa ce i-a fost furata. Cand s-a uitat in ea, nu i-a venit sa creada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 12:34

Si-a gasit geanta la sapte ani dupa ce i-a fost furata. Cand s-a uitat in ea, nu i-a venit sa creada

Articol de Madalina Irimia

O femeie care si-a gasit geanta ce ii fusese furata in urma cu sapte ani a ramas uimita sa constate ca in ea se aflau toate actele ei si 250 de lire ascunsi in carnetul de cecuri.

Casa lui Parveen Ashraf, in varsta de 47 de ani, a fost pradata de un hot in 2006, care a reusit sa fuga cu geanta acesteia.

Desi femeia isi pierduse de mult orice speranta de a-si recupera bunurile, sapte ani mai tarziu a primit un telefon din partea politiei in care era anuntata ca un muncitor care tundea tufisurile i-a gasit geanta, la doar 300 de metri distanta de casa ei.

Parveen a mers imediat sa isi ridice geanta, iar cand a controlat-o a constatat cu stupoare ca in ea se aflau toate actele ei si 250 de lire care erau ascunsi in carnetul de cecuri.

"Cred ca hotul a luat cu el o bancnota de 20 de lire care se afla in portofel, dupa care a ingropat-o pe undeva si si-a vazut de drum. E clar ca nu a mai stat sa se uite si prin celelalte buzunare ale gentii", a declarat Parveen.

Femeia mai spune ca nici acum nu ii vine sa creada ca si-a recuperat bunurile si ca cel mai probabil un inger a avut grija sa vegheze asupra gentii, pana cand si-a primit-o inapoi.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: dailymail.co.uk

     
Tag-uri: hot, geanta, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii