A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758491.7271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Si-a cumparat o shaorma si a muscat din ea. S-a ingrozit cand a vazut ce contine
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2014, ora 10:49

Si-a cumparat o shaorma si a muscat din ea. S-a ingrozit cand a vazut ce contine

Articol de Madalina Irimia

Un consumator aduce acuzatii grave unui fast food! Barbatul si-a comandat o shaorma in pauza de masa, dar a fost la un pas sa lesine cand a vazut ce continea.

Un consumator din Manhattan a postat pe Twitter o imagine de-a dreptul halucinanta! Poza infatisa o shaorma cu un soarece mort inauntru, cumparatorul si colegii acestuia, care se aflau in pauza de masa, sustinand ca imaginea este cat se poate de reala. Totodata ei au facut public si numele restaurantului, scrie kanald.ro.

Ceea ce este ciudat, insa, este faptul ca restaurantul cu pricina a fost inchis o zi pentru deratizare, insa la scurt timp consumatorul aparent oripilat a sters imaginea de pe contul lui de socializare. "Am sters-o pentru ca a stranit multe reactii ", a explicat clientul. Gestul lui a starnit si mai mult curiozitatea celorlalti. A fost reala imaginea sau doar o facatura menita sa faca reclama negativa? A primit bani ca sa-si tina gura, stergand astfel dovada? Intrebarile au ramas fara raspuns!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii