ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2014, ora 19:38

Si-a batut si amenintat in mod repetat cei 6 copii si sotia! Ce PEDEAPSA a primit barbatul

Articol de Cristian Amariei

Un barbat de 43 de ani, din localitatea vasluiana Lalesti, a fost arestat preventiv, duminica, dupa ce a incalcat ordinul de protectie impus de instanta pentru protejarea copiilor si sotiei, pe care ii batea si ameninta cu acte de violenta, unii avand nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale, scrie mediafax.ro.

Magistratii Judecatoriei Barlad au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Ionel Cucu pentru incalcarea controlului judiciar impus de catre procurori in urma nerespectarii unui ordin de protectie stabilit tot de instanta pentru sotie si cei sase copii, cu varste cuprinse intre sase luni si 16 ani.

Practic, sustin anchetatorii, vasluianul de 43 de ani si-a batut si amenintat cu acte de violenta, in mod repetat, sotia si copiii, unii avand nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, Ionel Cucu a ajuns in atentia organelor de cercetare penala in luna mai, atunci cand si-a batut sotia, care a fost internata pentru o perioada de timp in spital pentru tratament, fiind diagnosticata de catre medici cu fractura costala si pneumotorax. Imediat dupa externarea femeii, Judecatoria Barlad a emis un ordin de protectie pentru intreaga familie, iar politistii au intocmit dosar penal pe numele barbatului pentru loviri sau alte violente, vatamare corporala si rele tratamente aplicate minorilor intrucat, potrivit anchetatorilor, "a pus in pericol integritatea corporala si morala a celor sase copii minori ce locuiesc impreuna cu femeia”. In aceste conditii, Ionel Cucu nu avea voie sa se apropie la mai mult de 100 de metri de locuinta sotiei si a copiilor.

Pe data de 2 iunie, in urma unei sesizari facute la numarul de urgenta 112 de catre fata de 16 ani, politistii au constatat ca vasluianul de 43 de ani a incalcat ordinul de protectie, motiv pentru care a fost prezentat la Parchetul Barlad, procurorii luand masura controlului judiciar pentru barbat.

"In zilele de 16 si 18 iunie, barbatul a incalcat si ordinul judiciar, in sensul ca s-a dus la locuinta sotiei si a copiilor din Lalesti, unde a amenintat un baiat cu acte de violenta, iar pe altul l-a trantit la pamant, acesta din urma avand nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale. In consecinta, politistii l-au retinut pe Ionel Cucu pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchet, respectiv Judecatoria Barlad, cu propunerea de arestare preventiva. Magistratii au admis cererea si au emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile”, a declarat responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica, citat de mediafax.ro.

Pe langa cele patru infractiuni de rele tratamente aplicate minorilor, loviri sau alte violente si vatamare corporala, Ionel Cucu este cercetat de politisti si pentru amenintari si nerespectarea prevederilor ordinului de protectie, ultima infractiune fiind in forma continuata.

Foto: unimedia.info

     
Tag-uri: barbat, violenta, sotie, copii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii