ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 14:33

Shirley Temple a murit la 85 de ani. Fostul copil minune de la Hollywood juca in filme inca de la varsta de 3 ani

Articol de Madalina Irimia

Considerata o legenda a Hollywoodului, Shirley Temple a murit la varsta de 85 de ani, a anuntat, marti dimineata, familia artistei.

Actrita a devenit celebra inca din copilarie, in anii 1930, gratie rolurilor interpretate infilmele "Bright Eyes", "Stand Up and Cheer" si "Curly Top".

Actrita a murit, luni, in resedinta sa din Woodside, California, din cauze naturale. "Era inconjurata de membrii familiei sale si de persoanele care o ingrijeau", se afirma in comunicatul emis de familia artistei.

Shirley Temple a fost unul dintre cei mai populari copii-vedeta de la Hollywood si a obtinut primul ei rol la varsta de trei ani.

A castigat un Oscar special in 1935, la varsta de sase ani. Pana in prezent, Shirley Temple a ramas cea mai tanara persoana recompensata cu premiul Oscar.

Calitatile sale de cantareata, dansatoare si actrita i-au adus admiratia a milioane de fani din lumea intreaga. A jucat in total in 43 de lungmetraje, insa a intampinat dificultati in a-si mentine cariera la acelasi nivel dupa ce a devenit adulta si s-a retras din industria cinematografica in 1950, la varsta de 22 de ani.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: theguardian.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii