ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
03-04-2016, ora 13:06

Sharapova risca 4 ani de suspendare pentru dopaj: Iata cand ar putea fi judecata

Articol de Cristian Amariei
Maria Sharapova risca pana la patru ani de suspendare din toate competitiile dupa ce a fost prinsa dopata la Australian Open.

Desi a trecut o luna din momentul in care rusoaica a fost instiintata de testul antidoping picat, nici sportiva si nici responsabilii forurilor internationale nu au vorbit despre data judecatii.

Potrivit regulamentelor in vigoare, acest caz va fi analizat de o comisie independenta, cea care va oferi si un prim verdict.

Publicatia britanica Daily Mail scrie ca audierile vor mai intarzia, Sharapova urmand a se apara abia la sfarsitul acestei luni.

Dupa aceea, va urma o perioada de deliberare, comisia independenta fiind asteptata sa ofere verdictul la jumatatea lunii mai, adica exact atunci cand incepe al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Pana in momentul verdictului comisiei, Sharapova va ramane suspendata provizoriu din toate competitiile, ceea ce inseamna ca va rata toate turneele din perioada urmatoare, inclusiv pe cel de la Madrid, unde s-a inscris.

Informatiile britanicilor contrazic o afirmatie recenta a presedintelui Federatiei de Tenis din Rusia, care anunta ca Maria ar putea fi audiata tocmai in luna iunie.

Seful tenisului din Rusia ii da o veste proasta Sharapovei: Cand ar putea fi judecata pentru dopaj

In ultima perioada rusoaica a postat mai multe fotografii pe site-urile de socializare, ea aratandu-le fanilor ca se antreneaza in continuare si ca se asteapta sa revina pe teren intr-o perioada relativ scurta.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii