ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
13-03-2016, ora 09:05

Sharapova a provocat furia jucatoarelor din circuitul WTA: Toate credem ca este o trisoare

Articol de Cristian Amariei
Maria Sharapova a provocat furia jucatoarelor din circuitul WTA, dupa cum dezvaluie o tenismena cunoscuta.

Una dintre cele mai frumoase sportive a facut public ce se discuta in vestiarele turneelor feminine despre scandalul de dopaj in care este implicata Sharapova.

Kristina Mladenovic, din Franta, spune ca toate tenismenele cred ca rusoaica este o trisoare, contestandu-i chiar performantele din intreaga cariera.

"Toate ne gandim si toate spunem ca este o trisoare! Incepi sa te indoiesti si iti spui ca nu merita nimic din ce a castigat pana acum. Este grav, insa e bine ca lucrurile ies la iveala", a spus Mladenovic, potrivit jurnalistei Carole Bouchard.

Maria Sharapova a recunoscut luni seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost depistata dopata la Australian Open.

Rusoaica a precizat ca a fost vorba despre o neglijenta pe care si-o asuma, ea consumand un medicament pe baza de meldonium pe care il utilizeaza de zece ani pentru a se trata.

Sharapova a mai spus ca nu a verificat lista substantelor interzise, care i-a fost trimisa la inceputul acestui an, motiv pentru care nu a stiut ca nu are voie sa utilizeze respectivul medicament.

Ea a fost suspendata provizoriu de catre Federatia Internationala de Tenis pana cand cazul sau va fi analizat de o comisie independenta.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii