A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727685396.0377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sfaturi pentru unghii sanatoase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-11-2012, ora 12:59

Sfaturi pentru unghii sanatoase

Articol de Madalina Irimia

Orice femeie isi doreste sa aiba maini cat mai frumoase, pentru asta insa nu trebuie ingrijita numai pielea mainilor, ci si unghiile, ori pentru asta trebuie timp si bani multi daca se apeleaza la serviciile unui salon de manichiura.

A avea unghii sanatoase si, mai ales, placute la vedere, nu inseamna numai lacuirea lor permanenta, lucru deloc sanatos. Atat oja, cat si dizolvantul care o sterge afecteaza destul de grav sanatatea unghiilor.

Persoanele care folosesc permanent oja si dizolvantul au unghiile decolorate, lipsite de viata, vinete, motiv pentru care adesea apeleaza la unghii false. Ca sa mentii sanatatea si naturaletea unghiilor, foloseste lacul de unghii cat mai rar, numai la ocazii. Ceea ce conteaza e ca unghiile sa fie permanent ingrijite.

Forma unghiilor se da cu pila si-ti e la indemana sa alegi forma care se potriveste cel mai bine degetelor. O greseala pe care o fac majoritatea persoanelor este aceea ca-si pilesc suprafata unghiilor.

Nu se procedeaza asa deoarece pila, oricat de fin si de putin ar fi folosita peste suprafata unghiilor, deniveleaza si sterge luciul natural. La nevoie, pentru curatarea in profunzime a unghiilor afectate in timpul lucrului se foloseste peria de unghii, care nu produce daune.

Integral pe ziare.com

Foto: ziarulring.ro

     
Tag-uri: sfaturi, unghii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii