A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618889.946.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sfaturi naturiste pentru combaterea caderii parului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-07-2014, ora 05:25

Sfaturi naturiste pentru combaterea caderii parului

Articol de Madalina Irimia

De obicei, 150 de fire de par sunt pierdute in fiecare zi, dar atunci cand acest proces este accelerat, exista mai multe motive pentru aceasta.

Schimbarile hormonale din corpul dumneavoastra pot afecta starea de sanatate a parului, iar subtierea parului dupa sarcina si menopauza nu este neobisnuita.

De cele mai multe ori, puteti lupta impotriva pierderii parului prin a lua suplimente naturale care lupta impotriva subtierea parului.

Descoperiti cele mai bune remedii naturale pentru subtierea parului inainte de a investi in produse specializate, care pot sau nu pot lucra pentru dvs. Incepeti cu dieta dumneavoastra si cu ingrijirea parului de rutina si sa alegeti modul corect de a ajuta parul dvs: fie cateva modificari dietetice sau suplimente alimentare.

Iata pe ce trebuie sa va concentrati daca sunteti interesate pentru cele mai bune remedii naturale pentru subtierea parului:

Acizi grasi

Foarte importanti pentru starea de sanatate a parului dvs, acizii grasi pot fi gasiti in cele mai mari cantitati de peste de apa rece, cum ar fi somon, hering, macrou, sardine. Ii puteti obtine, de asemenea, din nuci sau prin adaugarea de seminte de in la mesele dvs. Daca doriti suplimente mai puternice, incercati ulei de coacaz negru sau ulei de ciubotica-cucului. Chiar si atunci cand folositi cele mai bune remedii naturale pentru subtierea parului, ar trebui sa consultati in continuare medicul dumneavoastra pentru a va asigura ca nu interactioneaza cu orice medicament sau alte conditii.

Biotina

Un alt ajutor important atunci cand vine vorba de subtierea firului de par este biotina. De asemenea, cunoscuta sub numele de vitamina H sau coenzima R, biotina este foarte pretioasa atunci cand vine vorba de starea de sanatate a parului dvs. Puteti gasi acest supliment natural la cele mai multe farmacii sau il puteti adauga la dieta dvs prin a manca mai multe legume cu frunze verzi, ficat, ovaz si orez brun.

Citeste mai mult pe bewoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii