ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-07-2014, ora 16:09

Sfaturi de machiaj pentru domnisoarele de onoare

Articol de Madalina Irimia

Daca sunteti domnisoara de onoare si doriti sa aveti un make-up perfect, urmatoarele recomandari sunt potrivite pentru dvs.

Urmati aceste sfaturi si veti vedea rezultatul. Uneori, domnisoarele de onoare nu isi aplica un machiaj potrivit, de aceea pentru a evita acest lucru luati in considerare sfaturile de mai jos:

1. Utilizati un primer

In primul rand ar trebui sa incepeti machiajul cu o fundatie. Nu aveti nevoie sa folositi fondul de ten in fiecare zi, dar, fara indoiala, la o nunta acesta este foarte util. Un primer permite machiajului dvs sa aibe un aspect proaspat pentru mai mult timp. Primerul va ofera un look perfect chiar si atunci cand sunteti foarte activa, de exemplu, dansul la nunta. Un avantaj mare este ca toate defectele de pe pielea dvs vor fi aproape invizibile si veti arata perfect in fotografii.

2. Utilizati un fond de ten adecvat

Incercati sa nu faceti experimente in ziua nuntii. Utilizati un fond de ten pe care l-ati mai utilizat si inainte si care este perfect pentru pielea dvs. In cazul in care nu aveti nici o idee despre ce fond de ten sa folositi, mergeti la orice magazin de make-up, si acolo cereti cateva sfaturi. Nu fi timide pentru a cere informatii despre mai multe produse. Fiti atente in timp ce alegeti fondul de ten. Acesta trebuie sa ascunda toate defectele de pe piele pe tot parcursul zilei si noaptea.

3. Atentie la centrul fetei

Domnisoarele de onoare ar trebui sa aibe un make-up special in centrul fetei, insa uneori, multe femei au probleme cu aceasta zona. De exemplu, astfel de parti ale fetei ca fruntea, nasul, zona intre sprancene pot straluci, mai ales la poze. In acest caz, pentru a preveni astfel de efect pe fata, trebuie sa se aplice putina pudra, pentru a mentine pielea mata. Cu siguranta ca acest pas in make-up este foarte important.

Citeste continuarea pe bewoman.ro

     
Tag-uri: sfaturi, machiaj, nunta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii