A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830089.5639.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sfarsit de an friguros si fara zapada. Cand vor veni ninsorile abundente in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2013, ora 11:04

Sfarsit de an friguros si fara zapada. Cand vor veni ninsorile abundente in Romania

Articol de Cristian Amariei

Zapada ramane un vis indepartat si de Craciun, si de Revelion. Sfarsitul de an se anunta friguros si tot fara ninsori. Scaderile treptate de temperatura se simt deja si vor continua, pana in primele zile din ianuarie.

Abia atunci putem spera la zapada, dupa cum arata prognoza meteo.

In ultima zi a anului sa nu va asteptati la ninsori abundente, ci la o vreme friguroasa, dar cu temperaturi apropiate de valorile normale.

Urme de zapada vor mai fi doar in zonele inalte muntoase astfel pentru cei care sunt in statiunile de pe valea Prahovei si vor sa schieze, singura varianta sunt partiile zapada artificiala.

Noaptea dintre ani ramane in acelasi registru si aduce frig in toata Romania. Temperaturile minime vor oscila intre -10 si -1 grade Celsius.

Primele semne de iarna veritabila vor veni din 2 ianuarie , sustin meteorologii cand se anunta ninsori abunente in toata tara.

In ceea ce priveste ziua de Craciun va fi de asemenea fara zapada. Vor fi slabe fulguieli in unele zone, lapovita si ploi in alte zone, ceata si temperaturi mai mari decat media normala. Cine cauta zapada o gaseste doar pe varf de munte.

Sursa: protv.ro

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii