A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818600.8944.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Serialul „Game of Thrones” se incheie dupa sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-08-2016, ora 11:21

Serialul „Game of Thrones” se incheie dupa sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO

Articol de Madalina Irimia
Serialul de succes "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor" se va incheia dupa finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informeaza contactmusic.com.

"Game of Thrones" se va incheia dupa sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO, Casey Bloys. Serialul de televiziune care a primit 23 de nominalizari la Emmy, este pe cale sa ajunga la final.

''Da, cred ca D.B. Weiss si David Benioff au un plan foarte specific cu privire la numarul de sezoane pe care doresc sa-l faca. Daca as fi putut sa-i determin sa-l faca mai lung, as fi sugerat zece sezoane, dar noi vrem sa ii lasam sa decida cum e mai bine si care cea mai buna versiune pentru serial'', a spus Casey Bloys.

Numarul de episoade pentru sezonul opt nu a fost inca decis. Totusi, producatorii au planificat un total de 75 de episoade pentru intreaga serie.

Sezonul sapte este asteptat in vara anului 2017, in timp ce ultimul sezon va fi difuzat in 2018.

"Game of Thrones" este seria cea mai longeviva, produsa si difuzata de HBO. Al saselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a facut cel mai vizionat serial difuzat de catre postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy si bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadari ilegale, conform variety.com.

Daca Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generase cea mai mare audienta din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, in SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privita nu mai putin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Inca de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii