A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618637.6919.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Serban Huidu a facut public mesajul primit de la Mihai Bendeac. Carcotasul i-a dat si replica!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
03-06-2013, ora 12:49

Serban Huidu a facut public mesajul primit de la Mihai Bendeac. Carcotasul i-a dat si replica!

Articol de Madalina Irimia

Mihai Bendeac i-a trimis lui Serban Huidu un mesaj prin care ii spunea ca ii pregateste ceva la care nici nu se asteapta, un show de zile mari care va sparge audienta. Serban Huidu nu a intarziat sa-i raspunda lui Mihai Bendeac.

"Stiu ce vrei sa faci si nu imi tremura deloc chilotii! Daca tu crezi ca o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum! Italienii nu dau licenta tuturor aventurierilor care au bani….e o emisiune de opinie si nu or sa vina ei sa va spuna ce sa faceti sau sa scrieti! In plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru pana la alea gen Bocanet, erau PROST produse! S-a vazut cu ochiul liber ca Antena, cu filme, face muuuult mai multa audienta decat cu tine pe post de buricul pamantului! Si sa nu te mai stradui sa imi demonstrezi ce mare si tare esti ca te stiu ca pe un cal breaz! Melodia nu o sa intre pe Kiss ca e proasta nu ca esti tu in ea si nu DOAR eu hotarasc asta! Si nu inteleg cu cine te bati eu sunt un “terminat”!:)", a scrie Huidu pe blog.

Integral pe realitatea.net

Foto: ele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii