ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-08-2015, ora 08:39

Sentinta in cazul violatorilor din Vaslui. Ce pedepse cer procurorii pentru cei 7 tineri care au torturat o fata de 18 ani

Articol de Cristian Amariei
Cei 7 tineri din Vaslui, care au batut si violat o fata de 18 ani,vor afla astazi sentinta.
Procesul in care au fost judecati a ajuns vineri la final, insa judecatorii au cerut timp pentru a pronunta decizia in acest caz uluitor.

Verdictul insa nu este definitiv.

Cei 7 tineri acuzati sunt urmatorii:
- Burada Silviu (21 ani)
- Avadanei Silviu (22 ani)
- Bolboceanu Petrica (23 ani)
- Burlacu Paul Andrei (28 ani)
- Surleac Ioan (20 ani)
- Rotaru Alin Dumitru (18 ani)
- Boicu Ionut Bogdan (21 ani)

Luni, completul de judecata se intruneste din nou si va trebui sa anunte cati ani de puscarie are de ispasit fiecare suspect in acest caz - in functie de participatiune.
Conform Adevarul, procurorul de sedinta a cerut pedeapsa maxima pentru violatori, solicitand totodata instantei ca odata cu pronuntarea sentintei sa dispuna arestarea celor sapte tineri. Reprezentantul Parchetului a motivat cererea aratand ca sunt suficiente probe care arata fara echivoc vinovatia inculpatilor.

Pentru infractiunea de viol acestia risca o pedeapsa de maximum 12 ani la care se adauga un spor de o treime din pedeapsa aplicata pentru infractiunea de lipsire de libertate in mod ilegal, pentru care pedeapsa maxima este de 7 ani.

Vineri, la Judecatoria din Vaslui, cei 7 tineri judecati pentru viol, s-au prezentant la ultimul termen din proces. Zeci de oameni, revoltati de situatie, s-au adunat in fata institutiei, iar cand suspectii si-au fact aparitia, multimea s-a napustit asupra indivizilor. Jandarmii au intervenit de urgenta.

"Huooo, huliganilor."
"Castrarea, lua-v-ar dracu sa va ia! Castrarea, nenorocitilor!"
Si suspectii au avut sustinatori - cativa amici, dar si rude, care la iesirea din sala de judecata i-au imbrancit pe ziaristi.

Anchetatorii spun ca, in noiembrie 2014, cei 7 au torturat o fata timp de 3 ore pe un camp. Dupa ce a lesinat, au stropit-o cu alcool si au violat-o din nou.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii