A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829897.5377.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Semnificatii istorice pentru ziua de 11 aprilie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2015, ora 09:05

Semnificatii istorice pentru ziua de 11 aprilie

Articol de Cristian Amariei
In 1814, a avut loc abdicarea lui Napoleon I, care a fost exilat pe insula Elba. Cariera sa a inceput in randurile armatei revolutionare, ajunge general la doar 24 de ani si devine unul dintre comandantii cei mai renumiti ai epocii. inlaturand in 1800 Directoratul printr-o lovitura de stat, devine Prim Consul al Republicii Franceze. Apoi, in urma unui plebiscit, devine Consul unic pe viata, cu dreptul de a-si alege succesorul.

1944 - A murit Ion Minulescu, poet, prozator si dramaturg roman (n. 6 ianuarie 1881).

1990 - Guvernul Roman a cerut Regelui Mihai sa-si amane vizita in Romania pentru o data ulterioara alegerilor.

2003 - Unul dintre fratii vitregi ai lui Saddam Hussein, Barzan al-Tikriti, fost ucis intr-un raid al aviatiei anglo-americane asupra domiciliului sau din regiunea Ramadi.

2008 - Ministrul de Externe Adrian Cioroianu si-a prezentat demisia de onoare, ca urmare a cazului Crulic. Romanul Claudiu Crulic a murit intr-un spital polonez, dupa ce a intrat in greva foamei, protestand fata de arestarea sa de catre autoritatile de la Varsovia. Crulic a fost arestat in Polonia la 10 octombrie 2007 si a decedat la 18 ianuarie 2008, dupa ce autoritatile poloneze l-au eliberat din inchisoare, in scopul internarii intr-un spital, conditia sa fizica fiind precara din cauza grevei foamei.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 12:04

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii