ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-07-2014, ora 06:06

Semnificatia VISELOR. Cum este interpretat visul tau?

Articol de Madalina Irimia

Fiecare dintre noi viseaza ceva. Fie ca este un vis ciudat, romantic, erotic, exista anumite motive pentru care ai visat acel lucru. Interpretarea viselor variaza in functie de fiecare individ si este supusa emotiilor si situatiilor predominante din viata lui.

In timp ce visele pot fi o fereastra in subconstient, acestea sugereaza rareori semnificatia exacta. Este, de asemenea, posibil ca un vis erotic profund sa nu aiba o semnificatie sexuala, scrie idiva.com.

Daca te-ai trezit dintr-un vis obraznic in care erai cu directorul de liceu, asta inseamna ca ai teama fata de superiori.

Esti implicat intr-o relatie pasionala cu seful tau: ar putea insemna ca esti atras(a) de o calitate pe care acesta o are si ai vrea sa o dezvolti si la tine.

Faci sex in public: daca oamenii se uita spre tine inseamna ca ti-e teama de ce cred oamenii despre relatia pe care o ai in acest moment, daca partida in sine reprezinta o experienta agreabila inseamna ca iti doresti sa-ti dezvolti orientarea sexuala cautand senzatii noi.

Iti inseli partenerul: Daca aceste vise vin imediat dupa o logodna sau nunta inseamna ca inca nu te-ai obisnuit cu pasul pe care l-ai facut in viata, nu inseamna ca regreti ca ai facut pasul respectiv, ci doar realizezi ca ai pierdut anumite optiuni, daca aceste vise apar desi esti implicata intr-o relatie de lunga durata inseamna ca te simti abandonata

Vise erotice cu parteneri de acelasi sex: Inseamna ca esti mandra de tine. Aceste vise apar mai ales in perioada in care femeia este gravida, iar visul reprezinta o celebrare in sine, nu dorinta de a experimenta cu parteneri de acelasi sex.

Foto: keystothespiritworld.com

     
Tag-uri: vis, semnificatie, teama
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii