ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2014, ora 05:24

Semne ca te afli intr-o relatie toxica, in functie de zodia lui

Articol de Madalina Irimia

Nu mai simti nicio bucurie atunci cand esti cu iubitul tau, ba mai mult te simti sufocata? Descopera principalele semnale de alarma care arata ca povestea de dragoste dintre voi a devenit un calvar!

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Daca iubitul tau din Varsator te ignora atunci cand vrei sa iti spui punctul de vedere, inseamna ca deja aveti o mare problema. Faptul ca nu te lasa niciodata sa decizi, iar el se crede atotputernic si atotstiutor, va conduce la efecte advrese dintre cele mai grave.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Daca observi ca relatia in care te afli iti provoaca mai multa tristete decat fericire, atunci trebuie sa iei masuri urgente. Fie te desparti, fie incerci sa schimbi ceva. Daca cele mai multe activitati impreuna cu iubitul tau le faci din obligatie, atunci este clar ca iubirea nu mai exista, si a ramas doar obisnuinta. Nu iti lasa partenerul din aceasta zodie sa te comande si sa fie egoist, pentru ca toate placerile tale nesatisfacute se vor rasfrange asupra ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

A devenit din ce in ce mai nervos si cauta motive de cearta mereu? Inseamna ca s-a plictisit de tine si cauta sa te indeparteze. Nu are rost sa iti mai pierzi vremea cu un om care nu are curajul sa o spuna in fata si care vrea sa te determine pe tine sa spui stop. Nici nu se pune problema sa incercati sa rezolvati ceva, pentru ca ar insemna ca eforturile pe care le depui sa se transforme in compromisuri mult prea mari.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca partenerul tau iti repeta in fiecare zi ca nu are incredere in tine sau an relatia voastra, atunci inseamna ca el este cel vinovat. Relatia dintre voi devine una toxica din momentul in care acesta decide sa aiba controlul absolut asupra ta. Nu ii permite sa fii marioneta lui, pentru ca in timp toate acestea vor deveni mult mai grave.

Citeste articolul integral pe Eva.ro.

Foto: arabia.msn.com

     
Tag-uri: relatie, cuplu, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii