A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672851.9459.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seful mascatilor din Vaslui, implicat intr-un SCANDAL. Comisarul a provocat un ACCIDENT pe trecerea de pietoni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2014, ora 11:06

Seful mascatilor din Vaslui, implicat intr-un SCANDAL. Comisarul a provocat un ACCIDENT pe trecerea de pietoni

Articol de Cristian Amariei
Seful mascatilor din Vaslui a accidentat o adolescenta chiar pe o trecere de pietoni, iar martorii spun ca era baut. A facut circ si cu politistii de la Rutiera, nu a vrut sa sufle in alcooltest si a refuzat sa-i fie recoltate probe de sange, informeaza Romania TV.

Comisarul are 50 de ani si este seful Departamentului de Interventie Rapida din Vaslui. Acesta a fost implicat intr-un eveniment rutier, chiar langa sediul Inspectoratului Judetean de Politie.

Barbatul se afla la volanul autoturismului personal si pe trecerea de pietoni a accidentat o adolescenta. Fata a cazut la pamant, dar a fost ajutata de o femeie care se afla si ea pe trecerea de pietoni. Pentru ca tanara era in stare de soc, aceasta a parasit locul accidentului.

Un trecator care sustine ca soferul era vizibil baut a sunat imediat la politie, iar la fata locului au sosit chiar colegii comisarului de la Politia Rutiera. Barbatul a refuzat sa sufle in alcooltest si sa mearga la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Pentru ca adolescenta ranita nu a fost inca gasita de politisti, acest eveniment se considera doar un eveniment rutier, si nu un accident.

Asadar, comisarul s-a ales doar cu dosar de cercetare penala pentru refuzul de recoltare de probe biologice si totodata a ramas fara permis.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: vaslui, scandal, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii