A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831672.8986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seful Renault, socat de cele vazute la venirea in Romania - ce a descoperit in uzina Dacia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2015, ora 10:16

Seful Renault, socat de cele vazute la venirea in Romania - ce a descoperit in uzina Dacia

Articol de Cristian Amariei
Vicepresedintele Renault, Gerard Detourbet, si-a adus aminte de prima vizita pe care a facut-o in Romania in vederea cumpararii constructorului autohton Dacia. El s-a declarat socat de lucrurile pe care le-a vazut in uzina de la Mioveni.

Detourbet a afirmat, intr-un interviu acordat publicatiei Les Echos, ca a venit in Romania in 1999, iar lucrurile pe care le-a vazut in uzina Dacia l-au uluit.

"Era mai rau ca-n cartile lui Zola (Emile Zola, scriitor francez - n.red.). Cainii alergau prin fabrica, muncitorii loveau caroseria masinilor cu ciocanul si foloseau presa fara norme de sigurante", a povestit Detourbet.

Detourbet, cel care a ajuns responsabil pentru dezvoltarea Dacia, a povestit apoi cum a fost desemnat sa puna umarul la acest proiect.

"In acea vreme, Renault se afla in plina redresare a Nissan, existau cei care plecau spre paradisul Japoniei si cei, mai putin numerosi, care ajungeau in infernul romanesc", a completat el.

Gerard Detourbet este omul care a insistat ca Renault sa dezvolte mai multe modele low cost, ce au ajutat compania sa treaca peste perioada de criza.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii