A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662097.2394.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seful INTEGRITATII si-a dat demisia dupa ce a fost retinut de DNA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2015, ora 10:23

Seful INTEGRITATII si-a dat demisia dupa ce a fost retinut de DNA

Articol de Madalina Irimia
Horia Georgescu, seful ANI si-a dat demisia. Georgescu a fost retinut aseara de procurorii DNA pentru 24 de ore, pentru suspiciunea de abuz in serviciu într-un dosar de retrocedare.

Horia Georgescu demisioneaza de la conducerea Agentiei Nationale de Integritate (ANI), dupa ce a fost retinut de procurorii DNA, pentru abuz în serviciu, in dosarul privind retrocedarea unor imobile supraevaluate, de catre Comisia din ANRP din care a facut parte, a declarat avocatul Cristian Ene. Functia de sef ANI va fi asigurata de vicepresedintele institutiei.
Horia Georgescu si ceilalti membri ai Comisiei Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor au aprobat despagubiri pentru trei imobile, pe baza unor rapoarte de evaluare care nu au respectat cerintele legii, supraevaland aceste bunuri cu aproximativ 75 de milioane de euro, potrivit DNA.
Directia Nationala Anticoruptie anunta ca a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pe 24 de ore a lui Horia Georgescu. Presedintele Agentiei Nationale de Integritate (ANI) este cercetat penal pentru fapte pe care le-a savarsit in perioada in care era membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).
Procurorii anticoruptie sustin ca Horia Georgescu se face vinovat de savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul.
Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii