A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833045.2209.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seful Google Romania va deveni,din iunie, noul director al New Business pentru regiunea Asia Pacific
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2016, ora 15:11

Seful Google Romania va deveni,din iunie, noul director al New Business pentru regiunea Asia Pacific

Articol de Cristian Amariei
Dan Bulucea, actualul director al Google Romania, va prelua un alt rol in cadrul companiei, cel de director New Business pentru regiunea Asia Pacific, incepand din luna iunie 2016.

Dan Bulucea, in calitate de director New Business pentru regiunea Asia Pacific, va lucra in biroul Google din Singapore, avand ca obiectiv dezvoltarea de noi oportunitati de afaceri in regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India, pana in Australia si Noua Zeelanda.

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezentei si strategiei Google in Romania, de la deschiderea biroului local in 2010.

In acesti aproape sase ani, eforturile Google Romania s-au concentrat pe sprijinirea companiilor romanesti in utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea traditiilor si culturii romanesti cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) si dezvoltarea abilitatilor digitale in Romania, prin proiecte specifice in zona educatiei.

Dan Bulucea va conduce in continuare biroul local pana la numirea noului Country Director al Google Romania.

Inainte de a lucra pentru Google, Bulucea a lucrat in cadrul Microsoft, aproximativ 12 ani, unde a ocupat diverse pozitii, ultima fiind cea de director de marketing si business pentru filiala din Romania. Inainte de a se alatura Microsoft, Dan Bulucea a fost director general al Salient Romania, producator de PC-uri.

Seful Google Romania detine un MBA si este licentiat in informatica.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii