A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816332.098.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sefia SIE. Cine sunt favoritii lui Klaus Iohannis pentru postul de director al Serviciului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2015, ora 11:09

Sefia SIE. Cine sunt favoritii lui Klaus Iohannis pentru postul de director al Serviciului

Articol de Madalina Irimia
Klaus Iohannis este asteptat sa faca o nominalizare si pentru sefia SIE. Exista deja nume care sunt date drept favorite pentru postul de director al Serviciului de Informatii Exeterne, ramas liber dupa demisia lui Teodor Melescanu.

Klaus Iohannis a reusit sa-si impuna, in Parlament, propunerea pentru conducerea SRI. Eduard Hellvig a fost instalat la sefia SRI cu un vot covarsitor, fara niciun fel de emotii.

Seful statului este asteptat acum sa faca nominalizarea si pentru postul de director al SIE.

Potrivit Romania TV, favoriitii lui Klaus Iohannis pentru sefia SIE sunt Sorin Ducaru, sef al Misiunii Permanente a Romaniei pe langa NATO, si Mihai Razvan Ungureanu, senator, consilier personal al presedintelui.

Postul de director al SIE a ramas vacant dupa demisia lui Teodor Melescanu care a decis sa intre in competitia prezidentiala. Conducerea Serviciului este asigurata de adjunctul Silviu Predoiu.

Sorin Ducaru este diplomat de cariera, care a activat ca reprezentant permanent al Romaniei pe langa Organizatia Natiunilor Unite (ONU) – New York (2000-2001), ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii (2001-2006) si reprezentant permanent al Romaniei la NATO (din 2006).

In mai 2013 a fost desemnat asistent al secretarului general NATO de catre Titus Corlatean.

Sorin Ducaru a fost angajat incepand din anul 1993 in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, ocupand pe rand diverse functii in cadrul echipei Directiei de Planificare Politica pe probleme de integrare Euro-Atlantica, consilier al ministrului, director al Cabinetului Ministrului, purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe si director al Directiei NATO si Probleme Strategice.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii