ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-11-2013, ora 08:05

Sedinta Comisiei pentru agricultura si industrie alimentara din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a Judetului Iasi

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 8 noiembrie, de la ora 11, in Sala Galbena a Prefecturii va avea loc sedinta de constituire a Comisiei pentru agricultura si industrie alimentara din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi (CDES). Aceasta comisie va fi infiintata ca urmare a solicitarilor venite din partea oamenilor de afaceri ce activeaza in domeniul agriculturii si industriei alimentare (fermieri, procesatori, producatori, etc).

Scopul comisiei este dezvoltarea unui parteneriat eficient intre fermieri, firmele din domeniu, institutele de cercetare, institutiile de invatamant care activeaza in domeniul agriculturii si industriei alimentare in vederea asigurarii transferului de know- how, crearea si dezvoltarea de parteneriate.

La intalnire sunt invitati sa participe oameni de afaceri, parlamentari ieseni, Camera de Comert si Industrie Iasi, Universitatea de stiinte agricole si medicina veterinara, institutele de cercetare, reprezentantii Primariei Municipiului Iasi si ai Consiliului Judetean Iasi.

Consiliului de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi este un parteneriat interinstitutional care ofera un cadru consultativ stabil cu scopul sustinerii colaborarii intre mediul institutional si cel de afaceri cu sprijinul mediului universitar si al societatii civile in vederea transformarii judetului intr-un pol de dezvoltare atractiv.

In acest sens, in cadrul CDES functioneaza mai multe comisii de specialitate prin intermediul carora se realizeaza transferul eficient al problemelor, solutiilor, propunerilor, etc. atat dinspre administratie catre mediul privat, cat mai ales dinspre mediul privat inspre administratie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii