A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661747.7817.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. "Daca stiau ajungeam Rege"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-03-2013, ora 11:06

Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. "Daca stiau ajungeam Rege"

Articol de Madalina Irimia

Un adolescent care s-a nascut baiat, dar se identifica drept fata, a povestit cum a devenit Regina Balului, dupa ce si-a tinut transsexualitatea in secret.

Devon, 19 ani, a vorbit pentru prima data public despre asta intr-o emisiune tv, Katie Show, din Statele Unite.

A spus ca in momentul in care s-a mutat la alta scoala, colegii nu au fost informati ca, din punct de vedere biologic, este baiat. “Bruneta draguta” a explicat: “Am putut sa ma reinventez. Am castigat titlul de ‘Regina Balului”, a fost cea mai grozava zi din viata mea”.

Devon a spus ca pana acum nu a vorbit deschis despre transsexualitatea lui, dar crede ca venit vremea sa incurajeze persoanele aflate in aceeasi situatie.

A spus ca a crescut prizoniera intr-un trup de baiat, imbracand haine de femeie, in ciuda impotrivirii tatalui. In ziua in care le-a spus parintilor ca ar vrea sa-si traiasca viata ca fata, tatal ei si-a exprimat dezaprobarea.

Pana la urma, tatal a acceptat situatia, iar la varsta de de 12 ani Devon a fost dus la medic pentru problema de identitate sexuala, iar apoi a urmat un tratament cu hormoni.

Cand a inceput liceul, nu le-a spus colegilor ca este transsexual. A fost fericit ca a fost perceput ca fata si a putut sa se comporte ca o fata.

Acum, Devon planuieste sa-si faca si o operatie de schimbare se sex, pentru a-si desavarsi schimbarea din baiat in fata.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: secret, regina, bal, barbat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii