A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664736.6955.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Secretul care te ajuta sa-ti gasesti usor un job mai bun
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-04-2016, ora 14:07

Secretul care te ajuta sa-ti gasesti usor un job mai bun

Articol de Madalina Irimia
Un loc de munca mai bun poate insemna, pentru o anumita persoana, exclusiv un salariu mai mare, pentru altcineva, noi provocari, iar pentru o a treia pesoana, mai multe responsabilitati. Daca lucrezi de mai mult timp la acelasi job si simti ca iti doresti mai mult, este clar ca a venit momentul sa intreprinzi actiuni concrete.

Cu toate acestea, numeroase persoane care intentioneaza sa-si schimbe locul de munca nu atrag atentia cuvenita unui detaliu care poate face realmente diferenta dintre un job mai bun sau mutarea la un alt loc de munca, fara o imbunatatire calitativa. si anume, este vorba despre actualizarea CV-ului.

Cel mai simplu este sa iei vechiul CV pe care l-ai folosit pentru a ajunge sa te angajezi la actualul job, sa adaugi experienta de lucru din ultima perioada, care nu exista la momentul respectiv si sa incepi sa aplici. Insa, sa te limitezi doar la aceste actiuni inseamna sa nu scoti in evidenta niste avantaje importante pe care le ai.

Probabil ca te intrebi deja ce anume ai putea face in plus pentru ca CV-ul tau sa arate mai bine si sa-ti creasca sansele de a fi chemat la un interviu. Dupa ce ai introdus, la capitolul „Experienta profesionala”, perioada si functiile ocupate la actualul loc de munca, reciteste intregul CV. Cu siguranta vei descoperi ca mai ai lucruri importante de adaugat la capitolul ce tine de pregatirea profesionala, unde poti trece alte cursuri si traininguri la care ai participat si care te-au ajutat sa te dezvolti. De asemenea, s-ar putea sa vrei sa eviti sa prezinti o anumita experienta profesionala pe care, acum, nu o mai consideri relevanta.

Apoi, aminteste-ti cum erai in prima zi la actualul loc de munca si compara cu situatia actuala, observand ce anume s-a schimbat, ce abilitati ai dobandit sau ti-ai dezvoltat, ce calitati s-au accentuat, care sunt laturile tale in care te simti cu adevarat stapan pe tine etc. Completeaza, astfel, cu noi informatii capitolul alocat calitatilor si abilitatilor tale.

Hobby-urile tale au ramas neschimbate in tot acest timp? Poate ca, in ultimii ani, ai descoperit noi pasiuni care denota ca detii anumite calitati necesare la noul job? Actualizeaza si acest capitol.

La final, CV-ul tau s-ar putea sa arate foarte diferit de cel de dinainte sa te angajezi la actualul loc de munca. insa, va fi noua ta carte de vizita, prezentandu-te asa cum esti acum si reprezentandu-te cu succes in fata unui nou angajator.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: secret, loc de munca, cv
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii