A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680467.8317.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Secretul ascuns de Facebook in casuta de chat. Pentru a-l accesa, utilizatorii trebuie doar sa insereze un cod - FOTO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2016, ora 10:19

Secretul ascuns de Facebook in casuta de chat. Pentru a-l accesa, utilizatorii trebuie doar sa insereze un cod - FOTO

Articol de Cristian Amariei
Utilizatorilor site-ului de socializare Facebook tocmai li s-a pregatit o surpriza. in cadrul platformei de chat, a fost inserata o aplicatie, care le permite sa joace sah si, in acelasi timp, sa poata conversa fara probleme. Programul a fost conceput pentru a putea fi accesat de pe orice platforma disponibila pe piata.
Pentru a putea accesa FBChess, asa cum a fost denumit jocul, este nevoie ca un utilizator sa initieze o conversatie, trimitandu-i interlocutorului sau mesajul "@fbchess play". in acel moment, programul va fi initializat si va atribui, in mod automat, spatiile albe celui care a inceput jocul, permitandu-i sa faca prima mutare.
La capetele axelor orizontale, tabla de sah virtuala este insemnata cu litere, consemand pozitia fiecarei coloane. Pe de alta parte, in dreptul axelor verticoale apar cifre, care indica pozitia fiecarui rand.
Piesele pot fi mutate prin inserarea unui cod compus din initiala numelui piesei si numarul care indica pozitia acesteia. In acest sens, litera "B" corespunde Nebunului (bishop, in varianta engleza), "R" corespunde Turei (rook, in varianta engleza), "Q" corespunde Reginei (queen, in varianta engleza), "K" corespunde Regelui (king, in varianta engleza), "N" corespunde Calului ("knight", in varianta engleza) si "P" corespunde Pionului (pawn, in varianta engleza). De exemplu, pentru a muta pionul numarul 2 in pozitia b3, utilizatorul trebuie sa tasteze "@fbchess Pb3".
FBChess poate sugera mutari jucatorilor care au nevoie de ajutor. Acesta poate fi accesat inserand comanda "@fbchess help".

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: facebook, sah, chat, aplicatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii