A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818648.9992.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Secretele lui Donald Trump: falsurile care au fost gasite in propria casa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2016, ora 14:02

Secretele lui Donald Trump: falsurile care au fost gasite in propria casa

Articol de Madalina Irimia
Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA pretinde ca are o avere de 10 miliarde de dolari, dar banii sai nu par a fi investiti in tablouri si opere de arta de valoare, picturile in stilul impresionistilor francezi care decoreaza peretii casei sale fiind falsuri.

Donald Trump prefera investitiile imobiliare artei de inalta clasa. Candidatul republican la alegeri pretinde ca are o avere de 10 miliarde de dolari, dar banii sai nu par a fi investiti in tablouri si opere de arta de valoare. Picturile in stilul impresionistilor francezi care decoreaza peretii caselor sale sunt cel mai probabil - pentru a evita cuvantul "falsuri" si a utiliza unul mai bland - reproduceri, relateaza pagesix.com.

O versiune mai mica a tabloului “La Loge” de Renoir - pictura din 1874 din colectia Institutului de Arta Courtauld din Londra - a fost vanduta de casa Sotheby’s in 2008 pentru suma de 9.67 milioane de dolari unui cumparator neidentificat. Copia pictata cel mai iscusit se afla in biroul Melaniei Trump din Turnul Trump de pe Fifth Avenue.

Daca tablourile lui Trump ar fi originale, colectia sa ar valora sute de milioane de dolari. in schimb, acestea valoreaza putin mai mult decat ramele lor frumos ornate si aurite, iar mare parte a oamenilor nu stiu ca tablourile nu sunt veritabile.

“In privinta investitiilor, prefera investitiile care isi scot profitul”, a declarat un bun prieten al lui Trump. “Trump poate aprecia marea arta, dar mediul artistic din New York i se pare elitist si fals. Prefera afacerile imobiliare.”

Jurnalistul si scriitorul Mark Bowden a scris intr-un articol pentru Vanity Fair ca pe Trump nu prea il incalzeste frumusetea artei: “Comportamentul sau a fost stangaci. Mi-a dezvaluit interiorul luxos al avionului sau privat - chemandu-ma sa inspectez un Renoir care era pus pe perete, facandu-mi semn sa ma apropii sa privesc...ce? Luminozitatea trasaturilor de pensula? Utilizarea magistrala a culorilor? Nu. Semnatura. ‘Costa 10 milioane de dolari’, mi-a zis.”

Si acel tablou ar putea fi un fals, din moment ce astfel de opere de arta nu ar trebui sa fie expuse intr-un avion, unde ar putea fi deteriorate. Trump nu a oferit niciun comentariu asupra subiectului.

Rememorand intalnirea sa cu Trump din 1996, cand Mark Bowden a petrecut un weekend cu acesta pentru a-i realiza un portret pentru Playboy, jurnalistul a reactualizat profilul lui Trump de atunci in articolul din Vanity Fair: „Era ca unul din personajele din comediile de secol XVIII create pentru a incarna un anume viciu al naturii umane. Trump mi s-a parut adolescentin, ilar de ostentativ, capricios, nepoliticos, profan, necinstit, guraliv si cu opinii profund fresite. Ramane cea mai vanitoasa persoana pe care am cunoscut-o vreodata. si se straduia sa impresioneze. Cine ar fi banuit ca acele trasaturi, afisate zi de zi, il vor transforma in principalul candidat republican pentru presedintia Statelor Unite?”, se intreaba ziaristul american.

Tot in timpul vizitei sale, potrivit relatarii lui Mark Bowden , Trump s-ar fi laudat ca a detinea o tapiserie realizata de Walt Disney pe cand avea 18 ani. Bineinteles, aceasta tapiserie este, de asemenea, un fals.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii