ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
27-12-2013, ora 11:27

Secrete socante despre celebritati

Articol de Madalina Irimia

Vanate mereu de paparazzi, vedetelor sunt o carte deschisa in fata curiozitatii si a indiscretiilor din partea tabloidelor. Si totusi, celebritatile de prim rang pastreaza sub tacere secrete bine ascunse, descoperite mult mai tarziu de catre presa.

De la abuzuri sexuale si pana la casnicii violente, iata unele dintre cele mai oribile secrete ale vedetelor.

Teri Hatcher

Protagonista serialului "Neveste disperate" a avut parte de o experienta oribila in copilarie. Actrita a fost violata de unchiul ei. Timp de ani buni, Teri a pastrat secretul din frica, dar s-a decis sa il denunte pe unchiul sau atunci cand a aflat ca acesta a mai violat o tanara care apoi s-a sinucis.

Tobey Maguire

Faptul ca Tobey Maguire a ajuns supereroul din spatele Spider - Man poate avea legatura cu copilaria sa. Foarte probabil ca actorul sa isi fi dezvoltat simtul dreptatii ca urmare a faptului ca tatal sau era un jefuitor de banci.

Charlize Theron

Actrita cu chip de inger a avut o copilarie rupta din iad. La 15 ani, actrita a asistat la o scena desprinsa parca din filmele de groaza, atunci cand mama acesteia, satula de abuzurile sotului, l-a omorat pe tatal actritei.

Despre tatal violent si dependent de alcool, actrita a sustinut foarte multa vreme ca a murit intr-un accident.

Leighton Meester

Starurile din "Gossip Girl", Leighton Meester si Boris Moiseyev au mai multe in comun decat rolul din celebrul serial. Amandoi actorii au fost nascuti in inchisoare.

Mama frumoasei actrite a fost condamnata la 10 ani de detentie pentru trafic de droguri, in timp ce mama faimosului cantaret rus a fost detinut politic.

Oprah Winfrey

Considerata una dintre cele mai influente femei in prezent, Oprah Winfrey, care a ajuns un model feminin admirat in lume, ascunde, la randul sau, un trecut sumbru. Vedeta a ramas insarcinata la varsta de 14 ani, in urma unui viol. Copilul, nascut prematur, a decedat la o luna de la nastere.

Angelina Jolie

Desi starleta a sustinut mereu ca a avut o relatie stransa cu mama ei, care a murit de cancer in 2007, in realitate actrita a tradat-o in cel mai urat mod cu putinta. Intr-o biografie neoficiala a starului, autorul Andrew Marton sustine ca Angelina Jolie s-a culcat cu iubitul mamei ei, pe cand avea 16 ani. Mama ei a aflat si a pus capat relatiei cu barbatul.

De altfel, majoritatea secretelor ei ascunse sunt legate de viata sexuala. Jenny Shimizu, cea care i-a botezat gemenii, ar fi fost multa vreme amanta lui Jolie si ca inca exista o relatie destul de apropiata intre cele doua.

Letizia Ortiz, Printesa de Asturia

Frumosa Printesa de Asturia, Letizia Ortiz, sotia printului Felipe, ascunde si ea cateva secrete scandaloase din trecut. In cartea intitulata Letizia Ortiz: o republicana la curtea lui Juan Carlos I, jurnalistul Isidre Cunill dezvaluie faptul ca Letitia s-a drogat, a pozat nud, a fost arestata si a avortat in tinerete.

Kim Kardashian

Dupa aparitia casetei porno, secretele despre Kim Kardashian nu au contenit sa iasa la iveala. Presa a aflat de mariajul secret pe care modelul l-a trait cand avea 19 ani cu Damon Thomas, un barbat cu 10 ani mai mare decat ea, care o batea crunt. Kardashian a ramas traumatizata dupa aceasta casatorie si a avut nevoie de cativa ani buni ca sa-si revina.

Sursa: unica.ro

Foto: businessinsider.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
metamask extension,  10.08.2023 10:05

MetaMask acts as a bridge between the browser and the metamask extension Ethereum blockchain, providing users with a wallet to securely store their cryptocurrencies and tokens.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii