ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 13:26

Secrete pe care le dezvaluie pagina de Facebook despre tine

Articol de Madalina Irimia

Niciun secret nu mai poate fi tinut in zilele noastre, mai ales daca avem o pagina de Facebook. Ceea ce postezi pe aceasta retea de socializare arata ce fel de personalitate ai.

Cercetatorii de la Universitatea din Missouri, SUA, au facut un studiu de specialitate prin care au obtinut informatii referitoare la personalitatea oamenilor, in functie de activitatea pe aceasta retea, scrie Fox News, citat de ziare.com.

De exemplu, cei care iubesc activitatile riscante au tendinta de a-si actualiza tot timpul pagina de Facebook. De asemenea, ei incarca mai multe poze si interactioneaza mai des cu prietenii. Pe de alta parte, persoanele mai rezervate au tendinta de a naviga prin paginile prietenilor si nu pun poze pe aceasta retea.

Specialistii care au facut testul le-au cerut participantilor la studiu sa completeze si un test de personalitate pentru a putea verifica informatiile. Rezultatele cercetarilor au importanta cruciala si pentru companiile care vor sa isi faca reclama pe Facebook. Astfel, ele isi vor putea concentra eforturile asupra unor categorii de utilizatori care sunt potentiali clienti.

Foto: finantistii.ro

     
Tag-uri: Facebook, pagina, secret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii