ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2015, ora 11:54

Secretarul general al NATO: „Angela Merkel rezista la bautura”

Articol de Madalina Irimia
Cancelarul german Angela Merkel a primit aprecieri bizare din partea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, care i-a laudat rezistenta la bautura, scrie Daily Mail in editia online.

Intr-un interviu acordat recent ziarului Aftenposten, din Norvegia natala, Stoltenberg a declarat ca este bun prieten cu Merkel de circa sase ani de zile, dupa o reuniune pe care a avut-o cu cancelarul Germaniei la Copenhaga, in Danemarca, si ca au baut impreuna "de multe ori".

Stoltenberg a spus ca "acele nopti lungi in Copenhaga" au contribuit la construirea unei relatii solide de prietenie. "Se produce o afinitate, o apropiere. Ea bea vin alb, iar eu beau bere. Sunt foarte impresionat de rezistenta ei. Ca sa fie mai clar: nu se ridica prima" de la masa, a povestit Stoltenberg.

Fostul premier norvegian si-a amintit cu afectiune de una dintre aceste intalniri cu Merkel, care a avut loc in 2012, in Stralsund, oras in nordul Germaniei, situat pe tarmul de sud al Marii Baltice. "Am petrecut o seara foarte placuta in Stralsund", a spus el razand.

"Si cu (presedintele american Barack) Obama m-am intalnit de multe ori. Cred ca cei doi (Merkel si Obama) mi-au sustinut candidatura la (postul de) secretar general al NATO", a mai spus Stoltenberg.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii